вівторок, 27 жовтня 2015 22:20

В Одесі підрахували 100% голосів — Труханов обраний мером

В Одесі підрахували 100% голосів — Труханов обраний мером
Фото: patrioty.org.ua

Одеська міська виборча комісія оголосила чинного мера Одеси Геннадія Труханова переможцем виборів на посаду міського голови.

Відповідну постанову у вівторок увечері зачитав голова комісії. Сообщает "Інтерфакс-УкраЇна".

Згідно з постановою, Труханів набрав майже 139 тис. Голосів виборців, що становить 52,9% від загального числа проголосували на виборах. Таким чином Г.Труханов виграв вибори в першому турі.

Друге місце зайняв радник голови Одеської обладміністрації Олександр Боровик. Він набрав 66,5 тис. Або 25,7% голосів. Третім в гонці став колишній мер Одеси Едуард Гурвіц, у нього - 22,5 тис. Або 8,5% голосів виборців.

Як повідомлялося, .Боровік і голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвіліі, що його підтримує,заявили, що вибори пройшли з порушеннями, і вони не мають наміру визнавати ці результати.

У свою чергу Одеське обласне відділення Комітету виборців України і громадянська мережа "ОПОРА" повідомили, що не зафіксували порушень, які могли суттєво вплинути на результати виборів.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі підрахували 100% голосів — Труханов обраний мером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі