пʼятниця, 08 грудня 2017 13:54

У кав'ярні почали продавати незвичні напої з фотографією відвідувачів

Автор: vinnitsa.info
  У Вінницькій кав’ярні відвідувачам пропонують незвичайну каву з фото-пінкою
У Вінницькій кав’ярні відвідувачам пропонують незвичайну каву з фото-пінкою

У Вінницькій кав'ярні відвідувачам пропонують незвичайну каву.

Покупців дивують філіжанкою напою з власним портретом на кавовій пінці. Процес приготування займає кілька хвилин. Бариста наносить зображення на пінку за допомогою спеціального принтера, пише Вінниця.info.

Щоб замовити оригінальний напій з власним портретом, необхідно сфотографуватися у кав'ярні, чи завантажити фото з телефону. Вартість такої послуги 20 гривень.

"Це єдиний в Україні принтер, який друкує кольорові фотографії на кавових напоях. Ідею побачили на відео одного із стартапів в Китаї", - каже власник мережі кав'ярень Ярослав Вільотник.

Нанести фотографію можна на будь-який напій, на якому є піна. Це може бути лате, капучино, фірмові напої.

Для нанесення зображення використовується спеціальні харчові фарбники, вони сертифіковані. Не шкідливі, без запаху і смаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міські автобуси стануть заправляти кавою

Словацькі виробники знайшли формулу прозорої кави. Вона виготовлена з зерен арабіки та має такий самий смак, як звичайна кава, активує мозок та нормалізує кровообіг. Проте - не псує зубну емаль.

Зараз ви читаєте новину «У кав'ярні почали продавати незвичні напої з фотографією відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі