субота, 12 листопада 2016 12:14

Юрист збиратиме дітям гроші дорогою зі Львова до Ватикану

Юрист збиратиме дітям гроші дорогою зі Львова до Ватикану
Facebook

Київський юрист Олег Стоєв їде на велосипеді зі Львова до Ватикану.

Про це інформує РБК-Україна.

"Метою пробігу є збір коштів для дітей з львівського навчально-реабілітаційного центру "Джерело", – повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Маршрут подорожі пролягатиме через Угорщину, Словаччину, Чехію, Австрію та Італію. Загальна протяжність шляху становитиме 2 тис. км. Завершити заїзд спортсмен збирається до Дня Святого Миколая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець з ДЦП на велосипеді їде зі Львова до Лісабону

Подорож до Ватикану задумав після спілкування зі своєю дівчиною, яка вважає його найкращим місцем на землі. Впевненості в благополучному результаті подорожі йому додало спілкування з дітьми.

"Після спілкування з дітьми "Джерела" я впевнений на всі 100 відсотків, що досягну Ватикану, якими б важкими не були погодні та інші умови. Діти надали моїй поїздці зовсім інше значення", - розповів Стоєв.

Збирати гроші для дітей з особливими потребами він планує за допомогою спеціально створеного сайту www.bikeforgood.info.

У поїздку юрист узяв тільки намет і спальний мішок, щоб не витрачати гроші на проживання в готелях.

Волонтери збирають гроші на АТО у військовому таксі

Зараз ви читаєте новину «Юрист збиратиме дітям гроші дорогою зі Львова до Ватикану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі