четвер, 16 червня 2016 16:01

Учні та батьки вимагали повернути директора школи
3

Фото: Денис Скриль

На сесії Полтавської міськради учні ЗОШ №3 та їх батьки прийшли із плакатами. Вимагали повернути директора школи Євгена Романова. За словами мітингувальників, директора попросили піти, бо має надто проукраїнську позицію.

Зійшлося близько 200 людей. Діти вистроїлись біля президії, підняли плакати та стали скандувати "Поверніть!".

"Ця людина зробила дуже багато для наших дітей та навчального закладу. Він - реформатор. В школі працює радіо, в цьому році побудували футбольний майданчик. Загалом за рік батьки вклали близько мільйона гривень на ремонт та оновлення матеріальної бази школи. Директор - чесна людина. І буває не згоден із позицією управління освіти. Їм не подобається робота прогресивними методиками, тому вирішили поставити "свого". Хоча за 2015 рік Євген Романов не отримував ні доган, ні стягнень. 54 вчителя підписали заяву на його підтримку. Кожен навчальний день починається із гімну України, який учні співають. Це дуже проукраїнська школа і батькам подобається такий стиль виховання", - пояснила Світлана Говорова, голова батьківського комітету.

"Вам не стидно, що дітей зранку побудили і притянули сюди? Хай би відпочивали. У них же канікули. Вам має бути соромно, що маніпулюєте дітьми. Я вас почув. Будемо розбиратись", - сказав Олександр Мамай, міський голова Полтави.

Очільник міста запропонував мітингувальникам створити ініціативну групу і прийти до нього на прийом наступного тижня.

У Євгена Романова закінчується термін контракту в цьому місяці. Мітингувальники запевнили, що 1 вересня їх діти не підуть до школи, якщо директора не повернуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Тернополі випускники знялись в кривавому альбомі.

Нагадаємо, київські школярі заспівали зворушливу пісню.

Зараз ви читаєте новину «Учні та батьки вимагали повернути директора школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі