четвер, 28 листопада 2013 23:30

У Запоріжжі студенти відновили Євромайдан біля будівлі мерії

У Запоріжжі студенти відновили Євромайдан біля будівлі мерії
Фото: vk.com

Студенти запорізьких вузів другий вечір поспіль осаджують будинок мерії, де проводять Євромайдан.

Як повідомляє кореспондент агентства, кілька сотень студентів запорізьких вузів в четвер ввечері знову влаштували Євромайдан біля запорізької мерії.

Учасники акції зазначили, що "своє майбутнє і майбутнє своєї країни бачать тільки в Європі, тому уважно стежать за новинами з Вільнюса, де проходить саміт ЄС".

Також студенти відзначили, що ректорати їх вузів "сьогодні, на відміну від попередніх днів, вже не лякали студентів-євроінтеграторів відрахуваннями, проте посилили контроль за відвідуваністю навчальних пар, перевіряючи наявність студентів по кілька разів на день".

До студентів також приєдналися місцеві підприємці та інші городяни, котрі підтримують шлях євроінтеграції України.

Як зазначили учасники акції, в п'ятницю запорізький Євромайдан біля мерії розпочнеться о 13.00 і буде тривати до тих пір, поки країна не дізнається результатів домовленостей між Україною та ЄС. Тоді ж і буде прийнято рішення про подальші дії запорізького Євромайдана.

Як повідомили агентству підприємці, свої протестні акції вони мають намір розпочати вже в п'ятницю вранці, пікетуючи будівлю Запорізького міськвиконкому, де пройде сесія міськради, з вимогою люстрації запорізької влади. Після чого, вдень долучаться до студентського Євромайдану.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі студенти відновили Євромайдан біля будівлі мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі