середа, 05 квітня 2017 17:34

У ветеранів відібрали центр допомоги бійцям АТО

У ветеранів відібрали центр допомоги бійцям АТО
У ветеранів АТО забрали центр допомоги, бо не платили оренду. Фото kremen-eparh.org

В Лубнах на Полтавщині колишні військові ломами вибили двері в Центр допомоги учасникам АТО. Викликали поліцію і заявили про крадіжку амуніції.

Про це розповів Gazeta.ua керівник Центру допомоги учасникам АТО Віктор Новіков.

"Ми із 2015 року в цьому приміщенні. Аж тут почали шукати де б зробити кабінет керуючого справами Засульської територіїальної громади Олександра Сірика. Спочатку хотіли виселити інвалідів до підвального приміщення. Ми за них заступились, бо їм складно туди постійно ходити. Так влада взялась за нас. Три дні тому виявив, що двері центру закриті, замки замінені і нова вивіска. Тепер змушені шукати речі, які збирали на допомогу хлопцям у АТО. Там були каски, військові костюми, спорядження на 100 тисяч гривень. Подали заяву до поліції про крадіжку", - розповів Новіков.

"Власником приміщення є територіальна громада. Із нею жодних документів про оренду цього кабінету не підписували. Бачу тут тільки політичну складову протистояння між районною адміністрацією і районною радою. Пропоную особисті амбіції придушити і сісти за стіл переговорів", - розповів Григорій Угляниця, голова Лубенської районної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовний проїзд АТОшникам продовжили.

Собаки і коти, які супроводжують українських бійців АТО стали героями відеоролика. Щенята бавляться з солдатами, дорослі пси виходять на бойові завдання та охороняють намети. Взамін - отримують визнання військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «У ветеранів відібрали центр допомоги бійцям АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі