пʼятниця, 21 грудня 2018 17:15

У Полтаві безкоштовно жартували відомі коміки
8

У Полтаві виступила студія "Квартал 95 "
Фото: Юрій ІВАНОВ
У Полтаві виступила студія "Квартал 95 "
У Полтаві виступила студія "Квартал 95 "
У Полтаві виступила студія "Квартал 95 "
У Полтаві виступила студія "Квартал 95 "

Учора, 20 грудня, у Палаці дозвілля "Листопад" відбулося два концерти
студії "Квартал 95". Перший – благодійний і безкоштовний. Артисти виступили перед полтавськими атовцями та їхніми родинами.

На концерті побував журналіст Gazeta.ua

"Вважаємо, що хлопці мають відпочивати. У такий спосіб намагаємося їх відволікти. За допомогою мистецтва хоч якось реабілітувати",– розповів Юрій Тира, співорганізатор благодійного концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У політиці треба мати стійку психіку — витримати тиск, ухвалювати непопулярні рішення"

"Такі концерти розслабляють, відволікають. Сподобалися жарти про родину, про Новий рік. Але трохи заполітизоване, як на мене. Хоча це було і смішно. Ми з атошниками по-доброму підколювали один одного. Без почуття гумору важко було б прожити", - сказав Володимир Сап'ян, атовець.

"Поспілкувалися з товаришами про проблеми. Чим живуть. Я, наприклад, нині служу в поліції особливого призначення "Полтава", - додав Сап'ян.

У Авдіївці бачився із артистами. Вони часто бувають на передовій. Кілька тижнів тому були під Луганськом.

"Прості хлопці. Заряджали нас позитивом. Підбадьорювали. Піднімали своїми жартами військовий дух. Фотографуфалися із Юзіком", - додав чоловік.

У залі було близько тисячі глядачів.

Артисти з десяток разів кепкували над президентом Петром Порошенком. Жартували над Юлією Тимошенко, Олегом Ляшком та Святославом Вакарчуком. Згадали Іво Бобула, який теж колись заявляв, що піде президенти.

Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський залишається одним із фаворитів президентських перегонів і впевнено обходить чинного президента Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві безкоштовно жартували відомі коміки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі