понеділок, 11 серпня 2014 14:13

У Дніпропетровську весілля десантника організували за дві години
4

9 серпня у Дніпропетровську побралися фельдшер-десантник 20-річний Артур Переходюк та студентка 20-річна Анастасія Цисельська.

Артур уже рік служить за контрактом у 25-й окремій Дніпропетровській повітряно-десантній бригаді. Настя - студентка юридичного факультету університету внутрішніх справ. Весілля було заплановане на березень. Але тоді хлопця забрали у зону АТО. Дівчина чекала свого нареченого півроку.

"Я щодня молилася, аби тільки повернувся живим. Між дзвінками час тягнувся нестерпно повільно. Артур фельдшер, виносив із поля бою поранених побратимів. Під час одного із обстрілів був контужений. Зараз на лікуванні у шпиталі. Звідти його відпустили на похорон найкращого друга, який мав стати свідком на нашому весіллі. Сумуємо, що не розділив із нами радості", - розповідає Настя.

Весілля організували за кілька годин. У РАГСі не відмовили молодятам, тому у них не було часу придбати весільне вбрання. Настя у буденній чорній сукні, Артур - у військовому однострої. Мати нареченої ледве встигла на церемонію. Батька не відпустили з роботи, бо працює на режимному об'єкті. Наречений сирота. Молодят приходили вітати навіть незнайомі люди, які дізналися про весілля із соціальних мереж.

"Нас приходили вітати незнайомі люди. Щиро вітали, дякували, за те, що відстоюю незалежність нашої країни. Як тільки відновлю здоров'я - знову повернуся на Схід, бо не можу залишити своїх побратимів", - каже Артур.

У вересні пара очікує народження сина-первістка. Уже й ім'я підібрали - Ілля. Найбільша мрія молодят, аби їхній син народився у мирній країні.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську весілля десантника організували за дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі