середа, 02 серпня 2017 14:16

У Дніпрі з'явились антипорошенківські "партизани"

У Дніпрі з'явились антипорошенківські "партизани"
В магазині з'явились партизани. Фото facebook

В Дніпрі в супермаркеті на вулиці Пастера з'явилось оголошення. "Партизани" просять не купувати цукерки "Roshen", щоб не підтримувати кривавий режим.

Про це повідомила в Facebook жителі Дніпра.

"Висить і, судячи з коментарів автора, нікого з персоналу особливо не хвилює. Не бажаю терпіти подібне лайно не тільки у себе в місті, але і в країні в цілому. Ніколи ні з чим не боролася публічно, ніколи скандалів в соцмережах не влаштовувала, але тут що називається накипіло," - написала Інна Музичук, жителька Дніпра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анонімні месники погрожують карати воїнів АТО і тероризують місто.

За інформацією супермаркета, дані листівки в магазині розклеює невідомий молодий чоловік, що зафіксовано на камерах спостереження.

"Співробітники магазину намагаються максимально швидко реагувати і прибирати дані листівки. Також сьогодні ми надали відеозапис з камер спостереження співробітникам СБУ за їх запитом. Крім того, зі свого боку ми посилили контроль за тим, що відбувається в магазині і готові всіляко сприяти СБУ та іншим органам, щоб нівелювати ситуацію", - повідомили в прес-службі мережі супермаркетів.

В Дніпрі існувала організація тітушок, які мали гасло "За святую Русь". Їх тренували в Росії, фінансували спецслужби. Активно підтримували всі акції Партії регіонів. Більшість із них після початку АТО стали в ряди бойовиків.

Анонімна група "Полтавські месники" пообіцяла мстити бійцям АТО. Взяла на себе відповідальність за побиття меморіальних дошок загиблим атовцям, вибухи та інші провокації в місті. Оприлюднили відео із зверненням до керівництва місцевої поліції - погрожують і радять правоохоронцям застрелитись.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі з'явились антипорошенківські "партизани"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі