субота, 25 березня 2017 23:34

У Балаклії загасили 10 осередків тління на території артскладів

У Балаклії загасили 10 осередків тління на території артскладів
У Балаклії гасять артсклади. Фото: Gazeta.ua

Військові пожежники протягом 25 березня загасили 10 із 12 осередків тління на території 65-го арсеналу у Балаклії на Харківщині.

Про це повідомив заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський, інформує прес-служба МОУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балаклія опинилася в транспортному колапсі

"Військові пожежники добре працюють, і ситуація покращується. Паралельно ми нарощуємо сили і засоби інженерних військ, аби прискорити процес остаточної ліквідації всіх наслідків надзвичайної події. Постійно ведеться повітряна розвідка", - зазначив заступник міністра.

23 березня у м. Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Кажуть про диверсію. Із зони ураження навколо артскладів у Балаклії було евакуйовано близько 36 тисяч осіб.

24 березня пожежу погасили. Проте детонації тривають.

Вибухи на артилерійських складах знищили 10 квартир, 10 приватних будинків, спалили 23 авто. Ще близько 150 осель залишилися без вікон і дахів.

Артилерійські склади в Балаклії одні з найбільших в Європі. За Радянського Союзу були на третьому місці по величині: військова частина має 3,5 км в ширину та 11 км в довжину. Йде розмінування міста і околиць.

Зараз ви читаєте новину «У Балаклії загасили 10 осередків тління на території артскладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі