середа, 14 грудня 2016 17:04

Згорів колишній військовий завод
7

13 грудня близько 21 години у місті Гайсин на Вінниччині сталася пожежа на території колишнього військового заводу "Бета". Зараз - власність Міністерства економічного розвитку України. Місцеві говорять про навмисний підпал.

"Вогонь дуже швидко поширювався у два боки по коридору. Люди, які були там зразу заговорили про підпал. Завод зупинився ще після розвалу Союзу. Спеціалізувався на випуску мікросхем, електричних плат та інших механізмів. Працював на армію. За 25 років територію і будівлі розтягували. Землі продавали, бо там хороше місце, майже центр. Видно прийшов час і до останньої найбільшої будівлі. Це був виробничий цех, який найкраще зберігся від мародерів", - розповів кореспонденту Gazeta.ua мешканець Гайсина Сергій Мисін.

На місце події прибуло 3 пожежні машини. Частина рятувальників пильнували аби вогонь не перекинувся на інші будівлі. Загасили вогонь через 4 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед ночі евакуювали жителів багатоповерхівки

8 грудня у центрі Немирова на Вінниччині згоріла сауна кандидата на посаду керівника Немирівської об'єднаної територіальної громади Михайла Зазуляка.

Зараз ви читаєте новину «Згорів колишній військовий завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі