понеділок, 23 травня 2022 08:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти обстіляли Дніпропетровщину з "Ураганів"

Російські окупанти обстіляли Дніпропетровщину з "Ураганів"
Противник двічі вдарив з "Ураганів" по Апостолівській громаді. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У ніч проти 23 травня російські окупанти обстіляли Дніпропетровщину з "Ураганів".

Ворог двічі вдарив по Апостолівській громаді, повідомив у понеділок голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Ніч була безкінечною повітряною тривогою. У більшості районів усе нормально. Противник двічі вдарив з "Ураганів" по Апостолівській громаді. Влучив між селами. Люди не постраждали", - ідеться в повідомленні.

Також росіяни знову стріляли в Криворізькому, додав Резніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Денацифікація" риби: росіяни запустили ракету в річку

Апостолівська, Широківська і Зеленодольська громади Криворізького району - це Херсонський напрямок.

"Обстріли вказаних територій - це демонстративні дії ворога для недопущення перекидання підрозділів Сил оборони України на інші напрямки, їхнє сковування. Тому громади, які знаходяться поруч із Херсонщиною, так часто потрапляють під обстріли. У всіх інших громадах та районах наразі ситуація спокійна і контрольована. Російських військ на території Дніпропетровщини немає", - зазначив голова обласної ради Микола Лукашук у Telegram.

У ніч проти 19 травня російські загарбники п'ять разів обстріляли Зеленодольську громаду на Дніпропетровщині. Постраждалих серед населення немає.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти обстіляли Дніпропетровщину з "Ураганів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі