субота, 23 квітня 2022 09:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни бомбили, поки лікарі приймали пологи – відео зруйнованої лікарні на Миколаївщині

Росіяни бомбили, поки лікарі приймали пологи – відео зруйнованої лікарні на Миколаївщині
Внаслідок ракетного удару частина стін лікарні зруйнована, а більшість вікон вилетіли від ударної хвилі. Фото: скріншот відео

Російські окупанти здійснили ракетний удар по лікарні у місті Баштанка Миколаївської області. На той момент у медзакладі приймали пологи та проводили операцію. Про це повідомляють журналісти Sky News.

За словами головлікаря лікарні Алли Барсегян, на медзакладі на білому полотні нанесли червоний хрест з надією, що хоча б це зупинить окупантів від бомбардування лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія Путіна вбила 208 дітей в Україні

"Цей червоний хрест дуже добре видно з усіх дронів, з усіх літаків. Ми думали, що це хоч якось нас врятує, але виявляється, що нічого святого в цій війні немає", – говорить лікар.

Внаслідок ракетного удару частина стін лікарні зруйнована, а більшість вікон вилетіли від ударної хвилі. У момент атаки там приймали пологи у жінки, а також проводили операцію.

Російські терористи розбомбили 19 квітня лікарню у Баштанці на Миколаївщині. Від початку російського вторгнення на Миколаївщині зафіксували пошкодження 2 561 цивільного об'єкта.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни бомбили, поки лікарі приймали пологи – відео зруйнованої лікарні на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі