пʼятниця, 06 травня 2016 12:52

Російські десантники прибули до Комінтернового - розвідка

Російські десантники прибули до Комінтернового - розвідка
Фото: РБК

Російські військові повітрянодесантних військ прибули до Комінтернового на Донеччині.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"Підтверджено перекидання підрозділу 45 окремої бригади спеціального призначення (Кубінка) Повітрянодесантних військ ЗС РФ до з району н.п.Новоазовськ до району н.п.Комінтернове. У зв'язку з чим очікується активізація диверсійно-розвідувальної діяльності російських окупаційних військ у т.зв. "сірій зоні" на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Підрозділи 45 бригади брали безпосередню участь в окупації Автономної Республіки Крим та з 2014 року регулярно проводять диверсійно-розвідувальні операції на тимчасово окупованих територіях сходу України. Командиром бригади є російський полковник Паньков Вадим Іванович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині затримали водія батальйону "Призрак"

Також підрозділи 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) ЗС РФ зайняли школу у селищі Перевальськ, на території якої обладнали парк військової техніки (танки, бойові броньовані машини), а у підвалах розмістили склади з боєприпасами. При цьому в одному з корпусів гімназії продовжується навчальний процес.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики випустили 50 мін по бійцях АТО під Новотроїцьким.

Зараз ви читаєте новину «Російські десантники прибули до Комінтернового - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі