середа, 30 березня 2022 10:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Розбиті будинки і спалені авто: наслідки "русского мира" в Ірпені показали на відео

Розбиті будинки і спалені авто: наслідки "русского мира" в Ірпені показали на відео
Окупанти практично повністю знищили Ірпінь. ФОТО: скріншот

Місто Ірпінь під Києвом сильно зруйноване через постійні обстріли окупантами. Там розбиті приватні будинки і багатоповерхівки, пошкоджені мости та дороги, спалені автомобілі.

Нове відео відзняте оператором Юрієм Грузиновим, яке підтверджує значні руйнуванні в Ірпені, виклала на своєму каналі у YouTube організація Ukrainian Witness.

"В Ірпінь прийшов "рускій мір". В моменти, коли простір не розривають снаряди, міни і бомби, які падають десь вже за містом, в Ірпені тихо. Так тихо, що чути, як скриплять мости, що вціліли. Будинки скриплять ворітьми. Дивляться в небо почорнілими пустими вікнами. Вуличками бігають покинуті собаки. Є лише одне пояснення, чому вони не загинули з голоду. І воно вам не сподобається", - описали відзняте в організації на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кореспонденти показали ексклюзивні кадри зачистки Ірпеня

Ірпінь був окупований росіянами, але Збройні сили України 28 березня повністю звільнили його від загарбників. Попри це, ірпенський міський голова Олександр Маркушин попросив людей поки не повертатися до Ірпеня. Бо в місті знаходитися ще небезпечно і росіяни можуть спробувати знову його атакувати, пояснив мер.

Зараз ви читаєте новину «Розбиті будинки і спалені авто: наслідки "русского мира" в Ірпені показали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі