середа, 11 лютого 2015 13:19

Поранених львівських міліціонерів Загарію і Вольського транспортують до Львова

Поранених львівських міліціонерів Загарію і Вольського транспортують до Львова

10 лютого о 15.00 під селом Логвинове Донецької області потрапила в засідку група офіцерів із очільником обласної міліції Львівщини Дмитром Загарією і камбатом спецрозділу міліції "Львів" Ігорем Вольським. Два автомобілі, в яких їхали львівські міліціонери, підірвалися на фугасі. При вибуху загинув начальник УВБ на Львівській залізниці Дмитро Терновий. Поранені міліціонери на території терористів кілька годин тримали оборону. Бійці спецбатальйону "Львів" та підрозділ Нацгвардії провели три бойових рейди для порятунку поранених, увечері їх евакуювали із зони АТО.

"З Дмитром Загарією і Ігорем Вольським все добре. Їхньому життю нічого не загрожує, поранення не важкі, Ігор Вольський поранений в ногу. Їх транспортують із лікарні в Артемівську на Львівщину за кілька днів", - каже речник міліції Львівщини Світлана Добровольська.

Батальйон спеціального призначення МВС "Львів" із листопада проходить службу на Сході, відбувається постійна ротація. Востаннє 63 бійців поїхали туди 11 січня. Дмитро Загарія часто їздив із добровольцями в зону АТО, особисто перевіряв спорядження та зрою, брав участь у бойових операціях.

Зараз ви читаєте новину «Поранених львівських міліціонерів Загарію і Вольського транспортують до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі