понеділок, 04 квітня 2022 09:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетні удари по Одесі: росіяни стріляли з боку окупованого Криму

Ракетні удари по Одесі: росіяни стріляли з боку окупованого Криму
Ворог обрав стратегію знищення об'єктів критичної інфраструктури. Фото: Подробиці

До Одеси прилетіло кілька ракет з боку Чорного моря, тимчасово окупованого Криму. Російські окупаційні сили намагаються завадити посівній. Про це заявив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"Це вдруге за добу нанесено ракетний удар по Одесі. Вночі, після 12-ї, прилетіло кілька ракет на один з об'єктів. Наразі інформація щодо постраждалих уточнюється, але є певні побоювання (щодо жертв - Gazeta.ua)", - повідомив Братчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У банках немає грошей, магазини порожні, гуманітарку блокують" – як виживає окупована громада в Запорізькій області

"Ворог обрав стратегію знищення об'єктів критичної інфраструктури, йдеться про бази зберігання палива – це пов'язано з тим, що в областях розпочалася посівна кампанія. Вона йде досить швидко та ефективно. Тому і розуміє ворог, що Україна може підтягнути резерви за рахунок врожаю", – заявив речник Одеської ОВА.

Вранці, 3 квітня, загарбники атакували місцевий нафтопереробний завод. Пошкодили нафтосховище. До 3 квітня окупанти не обстрілювали Одесу, але наносили ракетні удари по населених пунктах області.

Зараз ви читаєте новину «Ракетні удари по Одесі: росіяни стріляли з боку окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі