четвер, 12 листопада 2020 17:43

"Просто жах, що коїться в садочку" - мати виклала відео, як вихователька кричить на її дитину

У соцмережі набирає обертів скандал із вихователькою дитячого садочка села Велика Бузова Шишацького району Полтавської області.

Жителька сусіднього села Бухуни Галина Іващенко, 3-річний син якої відвідує дитячий заклад, опублікувала в соцмережах два відео, як вихователька кричить на її дитину під час одягання.

Автор: facebook.com
  Галина Іващенко звинуватила виховательку дитсадка у булінгу свого сина
Галина Іващенко звинуватила виховательку дитсадка у булінгу свого сина

"Це просто жах, що коїться в садочку Великої Бузової? Яке там ставлення до моєї дитини! Моїй дитині 3 роки виповнилося 1 місяць назад. Він ще не може самостійно взуватися і вдягатися, але такі методи "вихователя" неприпустимі. Яке право має вихователь так поводитися з чужою маленькою дитиною?" - написала жінка.

На відео видно, як вихователька голосно розмовляє з малим хлопчиком, примушує його взуватися та вдягати штани. Дитина на дії виховательки реагує плачем.

За словами авторки допису Галини Іващенко, свідком ситуації була завідувачка дитсадка Олена Васюк, яка не відреагувала на дії виховательки.

Відео викликало велику увагу користувачів соцмережі - понад 13 тис. поширень. Та жваве обговорення в коментарях, більшість з яких різко засуджують дії виховательки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитячому садку вдарили дитину - мати звинувачує вихователів

Як повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції в Полтавській області, за опублікованими матеріалами поліцейські склали адмінпротокол на працівницю дитсадка за статтею "Булінг (цькування) учасника освітнього процесу". У діях виховательки правоохоронці вбачають ознаки булінгу.

Санкція статті передбачає від 850 до 1700 грн штрафу або громадські роботи на строк від 20 до 40 годин.

У Київській гімназії №118 стався інцидент. Вчителька побила учня 3-го класу нібито через погану поведінку. Про це на сторінці "Батьки SOS" розповіла мама дитини.

Автор посту розповіла, що написала заяву в поліцію і розповіла про ситуацію директору, але ніяких дій керівництво школи досі не зробило. Дитячий психолог порекомендував пройти матері і її синові кілька сеансів у фахівця.

Зараз ви читаєте новину «"Просто жах, що коїться в садочку" - мати виклала відео, як вихователька кричить на її дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі