четвер, 01 жовтня 2020 15:34

Учителька вдарила школяра через погану поведінку

Учителька вдарила школяра через погану поведінку
Учителька вдарила школяра через погану поведінку. Фото: khmelnytsky.com.ua

У Київській гімназії №118 стався інцидент. Вчителька побила учня 3-го класу нібито через погану поведінку. Про це на сторінці "Батьки SOS" розповіла мама дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік побив у школі кривдника свого сина

"Класний керівник застосувала щодо сина фізичну силу, а саме схопила його за вухо, потягла до дверей і поставила до стіни. Син плакав і сказав, що йому було дуже боляче. На моє запитання вчителю, яке вона мала право так вчинити, я почула наступне: "А яке право він має знущатися з мене?" — написала мама хлопчика.

Автор посту розповіла, що написала заяву в поліцію і розповіла про ситуацію директору, але ніяких дій керівництво школи досі не зробило. Дитячий психолог порекомендував пройти матері і її синові кілька сеансів у фахівця.

У Первомайську на Миколаївщині 30-річна вихователька дитсадка знущалася з дітей, заклеюючи їм роти липкою стрічкою. Відповідне звернення надійшло від батьків вихованців одного з дошкільних закладів до Первомайської міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Учителька вдарила школяра через погану поведінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі