неділя, 07 травня 2017 17:32

Півтисячі байкерів захопили місто
23

Львівські байкери відкрили мотосезон
Фото: Валерій Шмаков
Львівські байкери відкрили мотосезон
Львівські байкери відкрили мотосезон
Львівські байкери відкрили мотосезон
Львівські байкери відкрили мотосезон

Близько 500 байкерів проїхались колоною центром Львова з нагоди відкриття мотосезону.

Учасники заїзду зібралися біля "Монументу Слави" на вулиці Стрийській та вирушили колоною до до проспекту Свободи. Колона байкерів розтягнулася більш ніж на кілометр. Щоб дати їй проїхати поліція на деякий час перекрила рух на прилеглих вулицях.

У центрі міста мотоциклісти зробили невелику зупинку для спілкування з мешканцями та демонстрації своїх залізних коней. Тут можна було побачити як спортивні мотоцикли, так і туристичні, чоппери, трекінгові, легендарні Харлі-Девідсон та моделі радянського виробництва. Серед пасажирів двоколісного транспорту було чимало жінок і дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські ентузіасти виготовляють легендарні мотоцикли

"Неофіційне відкриття сезону кожен байкер влаштовує собі сам, коли виводить мотоцикл з гаража після зими. Сьогодні офіційне відкриття святкують разом львівські клуби "Huligan", "LX" та "Lions". Впродовж сезону у нас планується тур по Європі – поїздка на мотоциклах через Польщу, Автстрію і Італію а також 27 травня святкуватимемо 13-те День народження клубу "Huligan", - каже учасник заїзду Андрій Кантор.

Згодом байкери вирушили на територію одного з паркінгів на вул. Городоцькій, де відбулися змагання з мото-джимхани – фігурного водіння на мотоциклі.

Вийшов у прокат перший український документальний фільм про мотоподорож Західною Україною. Стрічка про пригоди чотирьох байкерів стала платиновим переможцем кінопремії International Independent Film Awards у Лос-Анджелесі, США. На фестивалі незалежного кіно у Лондоні її визнали найкращим документальним фільмом.

Зараз ви читаєте новину «Півтисячі байкерів захопили місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі