субота, 08 червня 2019 16:21

Побилися ветерани АТО та "Нацкорпус" - є потерпілі

Побилися ветерани АТО та "Нацкорпус" - є потерпілі
АТОвці побились із "Нацкорпусом". Фото: UA: Харків.

У Харкові, відбулися масові зіткнення на території торгового центру "Барабашово". У результаті постраждали мінімум вісім осіб.

Серед травмованих – оператор місцевої служби теленовин "Вести" Вадим Макарюк, передає прес-центр поліції.

О 19.20 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що група невідомих у складі 50 осіб "зайшла на територію ринку, щоб вирішити суперечку майнового характеру з підприємцями".

"У результаті переговори перейшли в конфлікт", – написала прес-служба правоохоронців.

Керівництво ТРЦ повідомило, що представники "Нацкорпуса" захопили магазин, винесли з нього речі та перекрили вхід. Підприємець, ветеран АТО, покликав на допомогу ветеранські організації і зав'язалася бійка.

"Магазин захопили... Речі були просто виставлені. Коли орендар прийшов і його не пустили, він звернувся до ветеранських організацій, побратимів за допомогою. Адміністрація ринку викликала поліцію. Представники "Нацкорпуса" не реагували на документи орендодавця і блокували вхід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові побили журналіста служби новин "Вісті"

Пізніше, після прибуття чергової групи в спортивних костюмах від "Нацкорпуса", представники радикалів стали провокувати силовий конфлікт із ветеранами АТО, із застосуванням арматур, тупих і колючих предметів", – йдеться в повідомленні прес-служби "Барабашово".

На місце зіткнень відправили посилені наряди батальйону особливого призначення і спецпідрозділ патрульної поліції з охорони громадського порядку ТОР.

Пізніше два десятки людей перекрили рух транспорту в районі ТЦ і встановили намет. 10 працівників Московського відділу поліції і спецпідрозділу харківської поліції забезпечують охорону громадського порядку і досі.

Це не перша спроба "Нацкорпусу" захопити "Барабашово". Увечері 29 травня близько 80 бійців "Національного корпусу" намагалися захопити один з торговельних об'єктів на ТЦ . На місце викликали поліцію. Після прибуття копи оточили магазин і не давали нападникам вчинити протиправні дії.

Зараз ви читаєте новину «Побилися ветерани АТО та "Нацкорпус" - є потерпілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі