понеділок, 10 травня 2021 17:36

Під Львовом СБУ проведе антитерористичні навчання

Під Львовом СБУ проведе антитерористичні навчання
Під Львовом СБУ проведуть антитерористичні навчання. Фото: @ssu.lviv.

У період від 12 до 14 травня 2021-го координаційна група Антитерористичного центру проведе планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання в умовах максимально наближених до реальних.

"Під час навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу", - йдеться в повідомленні Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як українці й американці тренувалися у Чорному морі – вражаюче відео

Жителів та гостей Жовкви, Куликова та Дублян на Львівщині служба просить із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

У разі виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій слід звертатися за номерами "гарячої лінії" УСБУ у Львівській області (032) 261-61-42, або 102.

Крейсер USS Monterey ВМС США затримав на півночі Аравійського моря судно без розпізнавальних знаків. На борту виявили велику партію зброї. Серед вилученої зброї – десятки російських протитанкових керованих ракет, тисячі китайських штурмових гвинтівок, сотні кулеметів, снайперських гвинтівок і гранатометів, а також оптичні приціли, повідомляє п'ятий флот ВМС США.

Зараз ви читаєте новину «Під Львовом СБУ проведе антитерористичні навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі