четвер, 08 квітня 2021 12:37

Під час локдауну медиків на роботу безкоштовно возитимуть на таксі

Під час локдауну медиків на роботу безкоштовно возитимуть на таксі
Ініціативу започаткували у березні 2020 року. Фото: pixabay.com

На час локдауну громадський транспорт Львова курсує в режимі спецперевезень, а тому водії компанії Bolt безкоштовно возитимуть медиків на роботу.

9 медзакладів вже отримали перші 300 промокодів на поїздки для своїх працівників, повідомляє Львівська міськрада.

"Ми сподіваємося, що наша допомога сприятиме злагодженій роботі медичних закладів і дозволить уникнути збоїв через можливі запізнення персоналу. Ми готові й надалі допомагати місту, зокрема його критично важливій інфраструктурі", – розповів керівник напряму Bolt в Україні Сергій Павлик.

Компанія започаткувала ініціативу з безкоштовного перевезення медиків ще в березні торік. За період карантину водії Bolt здійснили 125 тис. поїздок для медпрацівників на понад 23 млн грн. Компанія повністю забезпечувала перевезення медиків клінічної лікарні швидкої медичної допомоги та обласної інфекційної лікарні у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще 2 міста посилили карантин: які обмеження додали

Через різке збільшення кількості хворих у Львові вирішили продовжити посилений карантин до 12 квітня. Міська влада закликала всіх підприємців перевести працівників на дистанційний режим роботи. З 31 березня громадський транспорт перейшов у режим спецперевезень. Скасували безоплатний пільговий проїзд для всіх категорій.

Зараз ви читаєте новину «Під час локдауну медиків на роботу безкоштовно возитимуть на таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі