середа, 23 березня 2022 11:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Перетворилися на добриво: на Запоріжжі відправили в пекло 50 рашистів

Перетворилися на добриво: на Запоріжжі відправили в пекло 50 рашистів
Окупантів українські ЗСУ масово беруть і у полон. ФОТО: скріншот із відеодопиту одного із загарбників

У Запорізькій області за останню добу ліквідували 50 окупантів. 10 узяли в полон.

Знищена бойова машина піхоти та п'ять бронетранспортерів. Ще один БТР українці захопили, повідомив речник запорізької обласної військової адміністрації Іван Ареф'єв.

"22 березня під час руху гуманітарного конвою за маршрутом Запоріжжя-Бердянськ-Маріуполь на тимчасово непідконтрольній території було затримано співробітників Держслужби із надзвичайних ситуацій - майора служби цивільного захисту Сергія Шпаковського та прапорщика Олександра Щиковського. На даний момент немає інформації щодо їх місцезнаходження", - заявив Ареф'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побачив Україну і вмер: ЗСУ помножили на нуль "офіцера" окупантів

Запоріжжя посилено готується до оборони, додав речник ОВА.

"Одна з бригад тероборони сьогодні отримає партію бронежилетів, які послужать бійцям. Взагалі питання з бронежилетами - на пильному контролі у керівництва Запорізької обласної військової адміністрації", - підсумував спікер.

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 23 березня орієнтовно становлять понад 15,6 тис. осіб. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій, - наголосило командування.

Зараз ви читаєте новину «Перетворилися на добриво: на Запоріжжі відправили в пекло 50 рашистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі