пʼятниця, 03 березня 2017 14:00

Пасажирка втекла від таксиста на його машині

Пасажирка втекла від таксиста на його машині

2 березня поблизу села Ялтушків Барського району на Вінниччині поліція виявила поломаний автомобіль Mersedes. Його викрала у таксиста з Києва одна з клієнток. Через несправність була змушена залишити його.

"35-річний власник автомобіля розповів, що він з Києва до Бару віз пасажирку. По дорозі автомобіль зазнав пошкодження піддону та з двигуна витекло масло. Поки він домовлявся з працівниками СТО про ремонт, клієнтка пересіла за кермо та поїхала у невідомому напрямку. За 4 кілометри від місця крадіжки в легковика "заклинив" двигун. Жінка була затримана групою реагування патрульної поліції в десяти кілометрах від залишеного автомобіля, на кордоні з сусіднім районом", - розповів начальника Барського відділення поліції Олег Третяк.

Поліцейським викрадачка таксі розповіла, що в неї була невелика сума грошей. Вона не могла розрахуватись з таксистом за поїздку і тому так вчинила. Їй загрожує до п'яти років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі подробиці нічної стрілянини за участі таксиста

Вночі близько 3.00 у Вінниці біля багатоквартирного будинку на Хмельницькому шосе спалили автомобіль Ford Focus депутата міської ради Дмитра Уманця.

"Cпрацював брелок сигналізації. Я виглянув у вікно і побачив, що моє авто горить. Викликав пожежних. Гасити самотужки вже не було сенсу. На місці знайшли 5 літрів каністру із бензином. У спаленні мого авто я бачу спробу залякати мене як депутата. Разом з іншими депутатами від "Свободи" будемо вимагати зустрічі із начальником обласної поліції аби він пояснив що відбувається у місті", - цитує Уманця на своїй сторінці в соцмережі журналіст Роман Ковальський.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирка втекла від таксиста на його машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі