понеділок, 07 березня 2022 04:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти обстріляли Овруч і Коростень

Окупанти обстріляли Овруч і Коростень
Окупанти обстріляли Овруч. Фото: МНС Житомира

Державна служба надзвичайних ситуацій у Житомирській області надала оперативну інформацію щодо ворожого нападу на північ області.

"Близько 21:00 6 березня у м. Коростень внаслідок повітряного удару вибито вікна у триповерховій будівлі ЗОШ №2. Загиблих немає, 1 людина отримала травми. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 1 одиницю техніки та 3 чоловіки особового складу 8 ДПРЧ м. Коростень", повідомляє служба у Facebook.

Приблизно у цей же час у м. Овруч Коростенського району також внаслідок повітряного удару зруйновано будівлю Овруцького центру зайнятості, повністю два двоповерхових житлових будинки. Зазнали пошкоджень (вибиті вікна, двері) кілька багатоквартирних житлових будинків.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 2 одиниці техніки та 11 рятувальників 12 ДПРЧ м. Овруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили ракетами по Житомирщині: є жертви

Під час поквартирного обходу бійцями ДСНС з метою виявлення постраждалих, в одній із квартир на 5-му поверсі рятувальники знайшли жінку похилого віку, яка перебувала в шоковому стані, не могла рухатися і потребувала допомоги. Рятувальники викликали на місце події екстренну медичну допомогу, лікарі нормалізували стан жінки, від подальшої госпіталізації вона відмовилася.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли Овруч і Коростень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі