понеділок, 19 грудня 2016 20:38

Миколай подарував учням інтернату вогняне шоу
9

Стрижавський дитячий будинок-інтернат на Вінниччині сьогодні відвідали представники громадської організації переселенців разом зі Святим Миколаєм. Вони подарували дітям солодощі та вогняне шоу. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Вогняного шоу наші діти ще ніколи не бачили, тому для них це цінний подарунок, який будуть пам'ятати. Ще цінніше те, що цей подарунок організували люди із територій, де йде війна. Вони знають як може бути важко і тому допомагають. Діти розуміють, що зі Святим Миколаєм приходять новорічні свята, які дуже чекають. Протягом року вони себе намагаються показати з найкращого боку. Щоб заробити подарунки від Миколая", - каже директор інтернату Василь Ліпський.

Вогняне шоу провели у дворі навчального закладу. У ньому навчаються діти відсталі у розумовому розвитку, сироти і напівсироти. Частина учнів вийшли на подвір'я. Інші спостерігали із вікон інтернату.

"Заклад ми обрали не дарма. Тут діти, які дійсно потребують допомоги і для них вона дуже потрібна. Це цінно не лише для них, а й для нас. Маємо можливість отримати душевний підйом і відчути себе корисними. Разом зі спонсором вирішили зробити щось особливе і зупинилися на вогняному шоу", - додає голова громадської організації переселенців "Cпільна справа" Юрій Зиков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники "Майстер-шефу" пригощатимуть стравами біля новорічної ялинки

"Наш маленький колектив вирішив подарувати свято дітям, які ростуть без батьків. Їм увага в ці дні потрібна у першу чергу. Цим хочемо змінити світ на краще. Кошти взяли із преміального фонду. Витратили біля 10 тис. грн.", - каже підприємець Дмитро Акішин.

У Вінниці на новорічні подарунки для дітей витратять півмільйона гривень. Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов. Вартість одного пакунка становить 28 грн. 33 коп.

Зараз ви читаєте новину «Миколай подарував учням інтернату вогняне шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі