вівторок, 03 квітня 2018 04:25

Назвали дороги, які відремонтують і побудують цього року

Автор: ВЛАСНО.info
  Вінниця: назвали дороги, які відремонтують цього року
Вінниця: назвали дороги, які відремонтують цього року

Вінницькі дорожники підготували план і графік ремонту доріг і тротуарів у місті.

На поточний ремонт доріг в міському бюджеті виділили 20 млн грн. Вже приступили до робіт 6 бригад, пише vindaily.

Планують комплексний капітальний ремонт доріг вул. Пирогова, що від площі Гагаріна до вул. Дачна, вул. Київська - від вул. Зулінского до лікарні швидкої допомоги, вул. Н. Ващука - від вул. Порика до вул. Стельмаха і вул. Богуна, а також завершення капремонту вул. Бучми. На це виділили 147 млн грн.

"Ззаплановані будівництво і реконструкція семи доріг. Це продовження робіт по вул. Верхарна, ділянка вул. Проектної 12 (від перехрестя з вул. Проектної, 13 в напрямку вул. Чехова), дорога від вул. Проектної, 12 в напрямку Немирівського шосе, виготовлення проектної документації, - сказав директор департаменту комунального господарства та благоустрою Володимир Ніценко.

Міська влада збирається будувати дороги по вул. Гонти від вул. Київської до вул. Батізької, а також на ділянці від вул. Північній до залізничних колій. У цьому році планується розпочати масштабну реконструкцію вул. Замостянської на відрізку від вул. Стрілецькій до проспекту Коцюбинського. Реконструкція частково фінансуватиметься з Держфонду регіонального розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло на землі — показали дорогу з місивом, в якому топляться навіть вантажівки

Реконструкція Київського мосту йде з незначним випередженням графіка, і в цьому році ремонтні роботи будуть завершені. Ближче до осені. Міський голова Сергій Моргунов відзначив, що ця реконструкція, яка принесла вінничанам певні незручності, дозволить експлуатувати міст не менше 70 років.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дороги, які відремонтують і побудують цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі