понеділок, 02 жовтня 2017 13:21

Нападник проковтнув прикраси своєї жертви

Нападник проковтнув прикраси своєї жертви
Речові докази, які вилучили у 28-річного нападника. Фото: pl.npu.gov.ua

У Полтаві 28-річний місцевий чоловік напав із ножем на перехожу. Забрав 3 золоті каблучки. Під час затримання почав ковтати прикраси.

Про це повідомила Полтавська обласна поліція.

Напад стався на вул. Шевченка, в під'їзді житлового будинку близько 19 години. Вже о 21 годині правоохоронці помітили чоловіка, схожого на нападника з оперативного орієнтування. Зайшли за ним в ломбард.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість випадків, коли з'їдали гроші

"Коли він помітив поліцейських, перелякався і вирішив приховати речові докази. Дві каблучки проковтнув, третю полісмени встигли забрати. Чоловіка доставили в лікарню, медики зробили рентген. На знімку чітко було видно: одна каблучка в шлунку, інша — в трахеї. При цьому чоловік почувався добре", - сказав 40-річний Володимир Пасічко з полтавського відділення поліції №1.

Нападнику зробили промивання шлунка. Каблучки отримали через добу.

"Чоловік зізнався у злочині. Пояснив вчинок фінансовими труднощами і відсутністю роботи. Каже, через це вирішив згадати своє кримінальне минуле", - додав Володимир Сергійович.

Зловмисника тримають під вартою. Його можуть ув'язнити на 3-7 років.

У 2015 році затримали чоловіка, який згвалтував 9-річну дівчину та зірвав з неї сережки. За кілька наступних годин пограбував ще 2 жінок. Під час переслідування проковтнув усі речові докази — 6 каблучок і 2 пари сережок.

Зараз ви читаєте новину «Нападник проковтнув прикраси своєї жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі