четвер, 15 лютого 2018 15:57

На Полтавщині масово захворіли школярі

На Полтавщині масово захворіли школярі
Школярі скаржаться на нудоту і блювання. Двох вже госпіталізували. Фото: Kinder Lab

У Кременчуці Полтавської області масово захворіли школярі. Скаржаться на нудоту та блювання. Батьки учнів 6-ї гімназії підозрюють, що діти отруїлися.

18 школярам викликали лікаря, у всіх зафіксували однакові симптоми, пише "Кременчуцька газета".

Двох дітей поклали в лікарню.

"У санслужбі вже є два екстрених повідомлення. Одній дитині попередньо поставлений діагноз "харчова токсикоінфекція", а другому - "гастроенрероколіт". Вони госпіталізовані", - сказала Лариса Коровіна, головний епідеміолог Кременчука.

За словами керівництва навчального закладу, сьогодні на уроки не з'явилася третина школярів. Проте частина з них хворіє на ОРВІ.

Водночас родичі хворих дітей наголошують, що проблема може бути в шкільній їдальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному кафе жінку нагодували склом

"Там навчаються 3 мої сестри, всі отруїлися. Кожна сказала, що м'ясо дуже смерділо тухлятиною, а на смак було ще гірше. Але якщо діти навіть не їли ту тухлятину, то картопляне пюре подавалося з підливою того ж м'яса", - написала містянка в листі до "Кременчуцької газети".

У харчоблоку гімназії вже провели перевірку. Результат оголосять за кілька днів.

У листопаді торік на Харківщині отруїлися 9 дітей віком від 3 до 5 років. Всі ходили до одного дитсадка. За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині масово захворіли школярі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі