вівторок, 05 грудня 2017 11:58

На очах поліцейських спритний переселенець пограбував двох жінок

Автор: pmg.ua
  Зухвала крадіжка у Вінниці: на очах поліцейських переселенець пограбував пасажирок тролейбусу
Зухвала крадіжка у Вінниці: на очах поліцейських переселенець пограбував пасажирок тролейбусу

У Вінниці оперативники карного розшуку випадково стали свідками пограбування двох пасажирок тролейбусу. У них витягнули гаманці.

Жінки їхали по маршруту № 5 "Залізничний вокзал – Вишенька".

"Вони їхали разом від залізничного вокзалу. На проміжку до зупинки Театральна поліцейські спостерігали, як у двох жінок витягли гаманці. Як тільки злодій вийшов, поліцейські пішли за ним, а тролейбус поїхав. На зупинці злодія і затримали. При ньому були ті два гаманці. Одна жінка на вчора й не знала, що гаманець знайшовся. В гаманці 51-річної жительки Бершадського району лежало 1200 гривень, у літньої вінничанки було пенсійне посвідчення", - говорить Gazeta.ua Ірина Добровольська з прес-центру Нацполіції у Вінницькій області.

Чоловіка затримали. Йому 34 роки. Він родом з Луганщини. Раніше сидів у тюрмі за крадіжки. Переїхав з окупованої території до Вінниці і орендував житло. На життя заробляв крадіжками. Його можуть позбавити волі на 5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві банда школярів грабувала магазини

Троє злочинців за один місяць пограбували п'ять магазинів в Святошинському районі Києва. У складі угруповання було два неповнолітніх старшокласники.

Організатором банди був безробітний з Житомира.

Зараз ви читаєте новину «На очах поліцейських спритний переселенець пограбував двох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі