вівторок, 23 січня 2018 13:06

На дітей під час сну обвалилася стеля

  У Вінницькій області на дітей під час сну обвалилася стеля. Фото:  vinnitsaok.com.ua
У Вінницькій області на дітей під час сну обвалилася стеля. Фото: vinnitsaok.com.ua

У селі Дзвониха Тиврівського району на Вінниччині, в будинку де проживала сім'я, обвалилася стеля в одній з кімнат. У приміщенні спали троє дітей. На них впало близько 10 м² перекриття.

Хата, де мешкає багатодітна родина, порожня. Батьки доглядають у лікарні дітей, розповідає ТРК "Вінтера".

"Це сталось о 6 годині 30 хвилин. Мати прокинулася та пішла ставити чайника. Почула гуркіт, забігла до кімнати і побачила, що на диван, де спали діти, впала частина стелі, - розповідає сільській голова Анатолій Почвірний. - Викликали швидку, яка приїхала через 5-6 хвилин і одразу забрала дітей".

9-річного хлопчика після огляду лікарів відпустили. Двоє інших дітей отримали серйозні травми. 6-річна дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки. Зараз вона перебуває у нейрохірургічному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні. 4-річний хлопчик із діагнозом забій селезінки перебував у реанімаційному відділенні Тиврівської ЦРЛ. Його доправили в лікарню міста Вінниці.

Тиврівська районна адміністрація прийняли рішення допомогти багатодітній родині з лікуванням дітей та придбанням нового будиноку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка побила школяра за образу сина

У Вознесенському районі Миколаївської області на річці Південний Буг загинули дві дівчини. Вони перекинулися на човні. Дівчата і 20-річний хлопець курсували з одного села в інше.

Зараз ви читаєте новину «На дітей під час сну обвалилася стеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі