четвер, 07 грудня 2023 02:08

Мобілізація на Закарпатті йде повним ходом: працівники ТЦК провели рейди по спортзалах

Мобілізація на Закарпатті йде повним ходом: працівники ТЦК провели рейди по спортзалах
Працівники ТЦК завітали до спортзалів у Мукачево і Хусті. Скриншот із відео

У Закарпатській області працівники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки навідалися до тренажерних залів та спортклубів.

Після обласного центру – Ужгорода – у середу, 6 грудня, вони завітали до спортзалів у містах Мукачево і Хуст. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник запасу ЗСУ пояснив, чому мобілізація вкрай необхідна

Він також показав кадри зі спортзалів, зняті очевидцями.

"Сьогодні рейд ТЦК відбувся в Мукачеві та Хусті. Згідно з повідомленнями громадян, співробітники ТЦК відвідали тренажерні зали, де видали повістки особам чоловічої статі", - написав Глагола.

Народні депутати ВРУ готують новий закон про мобілізацію.

У проєкті закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів, пов'язаних з удосконаленням питань мобілізації, військового обліку, проходження військової служби планується прописати можливість вручення повістки не лише особисто під розписку, але і через електронну пошту та рекомендованим листом.

Зараз ви читаєте новину «Мобілізація на Закарпатті йде повним ходом: працівники ТЦК провели рейди по спортзалах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі