вівторок, 31 березня 2020 11:21

Місто виділить лаборантам додаткові премії

Місто виділить лаборантам додаткові премії
Львів виділить додаткові гроші для лаборантів. Фото: Роман Балук

Львів у квітні виділить додаткові гроші для лаборантів. З міського бюджету Львова матеріальну допомогу нададуть працівникам Державної установи "Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України".

Вони проводять лабораторні дослідження методом полімеразно-ланцюгової реакції у вірусологічній лабораторії. 13 працівників отримають по 10 тис. грн, - повідомляють у пресслужбі Львівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів без туристів оновиться, як Венеція: як місто переживає карантин

Також мер Андрій Садовий підписав розпорядження, яке перерозподіляє фінансування зарплат в органах влади. Додатково по 10 000 грн отримають медики, які працюватимуть із пацієнтами, хворими на COVID-19. Доплату робитимуть незалежно від того, чи то лікарня міського підпорядкування чи обласного.

Збільшили преміювання тим працівникам комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста в умовах карантину. Це двірники, працівники служби ритуальних послуг, водії громадського транспорту, соціальні працівники, аварійні служби. Для всіх інших працівників премії скасовуються. Багато службовців вже перебувають у відпустках за свій рахунок або ж працюють удома.

Львів - одне з перших міст в Україні, де вжили карантинних заходів. На час карантину в місті закрили всі торгово-розважальні центри, непродуктові крамниці, салони краси, спортивні зали. Місто спорожніло.

Зараз ви читаєте новину «Місто виділить лаборантам додаткові премії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі