четвер, 15 січня 2015 10:29

Міліціонери знайшли психічно хворого вбивцю Ігоря Зубенка

Міліціонери знайшли психічно хворого вбивцю Ігоря Зубенка
Фото надане УМВС в Полтавській області

  14 січня міліціонери встановили місце переховування 35-річного психічно хворого Ігоря Зубенка, який наприкінці грудня втік із Полтавської обласної психлікарні. Чоловік переховувався в одному із сіл Харківської області.

  "Відповідно до орієнтувань із фото та прикметами втікача працівники міліції в Харківській області отримали інформацію про те, що в одному із населених пунктів з'явилась особа, зовні схожа на розшукувану, - повідомили в Полтавській обласній міліції".

  "Після отримання інформації від харківських колег до даного населеного пункту виїхала спеціальна опергрупа із Київського райвідділу міліції Полтави. Разом із харківськими правоохоронцями затримали втікача та доставили його до міста Полтави , - розповів Сергій Махно з Київського райвідділу міліції".

  "Зі слів втікача відомо, що добирався він до Харківської області декілька днів пішки. У даному селі проживав у закинутому будинку, допомагав мешканцям по господарству за гроші або продукти харчування – з цього і жив, - продовжили в міліції".

  Ігоря Зубенка знову помістять до психлікарні під посилену охорону. Влітку потрапив туди за вбивство батька.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери знайшли психічно хворого вбивцю Ігоря Зубенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі