вівторок, 26 січня 2016 13:49

"Ми не замовляли студії Лебедєва виготовлення логотипу міста" - Полтавська міськрада

"Ми не замовляли студії Лебедєва виготовлення логотипу міста" - Полтавська міськрада

Полтавська міська рада прокоментувала ситуацію із розробкою логотипу для міста, який ніби то замовили в російського дизайнера Артема Лебєдєва. Стверджують, що ніяких офіційних замовлень не було.

"Більшість користувачів соціальних мереж обурило те, що логотип був замовлений у відомого своїми антиукраїнськими настроями дизайнера, а також той факт, що логотип був затверджений без обговорення з громадськістю. Повідомляємо: ніяких офіційних замовлень щодо створення логотипу міста Полтавський міськвиконком студії Лебедєва не робив. Жодної копійки з міського бюджету на замовлення або створення логотипу міста не було витрачено", - йдеться в матеріалі на сайті Полтавської міськради.

Ситуацію з появою логотипу на комунальному сайті "Полтава Туристична" сьогодні роз'яснили під час засідання комісії з питань розвитку підприємницької діяльності, розвитку міста, інвестицій, туризму.

"Питання створення туристичного логотипу періодично піднімалося, але конкретних пропозицій від громади міста не було. Влітку 2015 року така пропозиція на безоплатній основі надійшла від київського представництва арт-студії Артемія Лебедєва. Усі спекуляції, які піднімаються в ЗМІ стосовно мільйонів, витрачених на створення даного логотипу, не відповідають дійсності. Жодної копійки з міського бюджету не було витрачено, - прокоментував Віталій Павлов, начальник відділу туризму та культурної спадщини управління культури. - Мова йшла про можливий логотип для "Полтави Туристичної".У зв'язку з тим, що йде такий негативний розголос у ЗМІ Полтавщини та України, безперечно даний логотип вже ні в якому разі не розглядатиметься навіть як можливий туристичний логотип".

Зараз ви читаєте новину «"Ми не замовляли студії Лебедєва виготовлення логотипу міста" - Полтавська міськрада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі