вівторок, 21 листопада 2017 12:10

"Маруся" і "Одна калина" - депутати міськради запалили публіку на сцені театру

"Маруся" і "Одна калина" - депутати міськради запалили публіку на сцені театру
Серед депутатів - Олександра Глазова, Світлану Бондарєву, Маю Матвеєву, Івана Діденка. Також секретар міської ради Оксана Деркач і голови районних рад. Фото:vpoltave.info

В мережі поширили відео, в якому депутати Полтавської міської ради гуртом співають українські пісні - народну "Маруся" і "Одна калина" Софії Ротару. Виконали їх на сцені обласного театру імені Гоголя під час святкування річниці місцевої газети "Полтавський вісник".

Відео розмістили в Youtube.

Серед депутатів - Олександра Глазова, Світлана Бондарєва, Майя Матвеєва, Іван Діденко. Також секретар міської ради Оксана Деркач і голови районних рад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мой адрес - Советский Союз" - мер Полтави втік від люстраторів

Цього року до 8 березня голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький і перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Пісоцький записали кліп, в якому піснею привітали жінок. Обранці співали і грали на гітарах. Їм акомпонували депутати облради на трубі і баянах.

Зараз ви читаєте новину «"Маруся" і "Одна калина" - депутати міськради запалили публіку на сцені театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі