вівторок, 29 січня 2019 11:59

Маляри боротимуться з наркоторгівлею

Автор: Іван Мартиненко
  У Вінниці зафарбовують посилання на сайти збуту наркотиків
У Вінниці зафарбовують посилання на сайти збуту наркотиків

У Вінниці зафарбують надписи, які сприяють купівлі наркотиків. Про це заявив член Міжнародної Антинаркотичної Асоціації Олександр Волошин.

"Замість сайту по розповсюдженню наркотиків, ми будемо пропагувати здоровий спосіб життя, але конкретного надпису ще нема. У Харкові ми такі сайти замальовували українськими прапорами. У Вінниці вирішили втілити в життя більш креативні надписи", - каже Олександр Волошин.

Точна кількість написів у місті невідома. Переважно вони з'являються на фасадах багатоповерхівок. Це написи чорною фарбою про амфетаміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркомани розібрали міну в під'їзді житлового будинку

У поліції заявили, що вже зафарбовували такі написи, але обсяги роботи залишаються великими.

"Ми боремося з цим уже 1,5 роки. Але участі лише співробітників поліції замало. Тому, якщо до нас долучиться громадськість, то робота піде швидше", - повідомив в. о. начальника муніципальної поліції Віталій Чигур.

Долучитися до акції можуть усі небайдужі вінничани. Вони можуть самі брати участь у знищенні таких написів або повідомляти поліцію про появу нових.

Зараз ви читаєте новину «Маляри боротимуться з наркоторгівлею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі