субота, 04 січня 2020 13:17

Майно Курченка передали у державну власність

Майно Курченка передали у державну власність
Курченко з лютого 2014 року переховується у Росії.

Приміщення спортивного комплексу "Металіст" у Харкові та тренувальну базу у селищі Високий, конфісковані у бізнесмена-втікача Сергія Курченка, повернули у власність держави.

Про це повідомили у Харківській обласній державній адміністрації, пише "Укрінформ"

"Реєстрація приміщень на сьогодні завершена, вони внесені до Державного реєстру нерухомого майна. Це віп-сектор, підтрибунні приміщення південної і північної трибун, футбольна академія. Також 3 січня зареєстрували базу у Високому", - розповіли в ОДА.

У квітні 2018 року Кабінет міністрів видав розпорядження, яким майнові комплекси, конфісковані у футбольного клубу "Металіст", товариства "Металіст Холдинг" і "Металіст арена", передавалися до управління Харківської ОДА. Та протягом всього 2018-го майно так і не прийняли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Урядовець часів Януковича Хорошковський консультує митну службу

За даними прокуратури, бізнесмен з оточення колишього президета Віктора Януковича Сергій Курченко є активним учасником злочинної організації, що завдала державі збитків на суму понад 14 млрд грн.

Курченко з лютого 2014 року переховується у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Майно Курченка передали у державну власність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі