вівторок, 22 серпня 2017 03:28

Львів потрапив до списку найцікавіших туристичних міст світу

Львів потрапив до списку найцікавіших туристичних міст світу
Львів увійшов до списку місць, які потрібно відвідати затятим подорожувальникам. Фото:032.ua

У рейтингу всесвітньовідомого видання "Business Insider. UK" радять побувати у Львові.

Про це повідомляє Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів увійшов до престижного рейтингу міст

"Львів – це історичний центр України і тут можна багато чого побачити та про багато що дізнатися", - написала блогер Меліса Хай, яку знають під псевдонімом Girl Eat World.

Дівчина зазначила, що у Львові можна скуштувати один із найсмачніших шоколадів у світі. Блогер вже не раз відвідала Україну. На своїй сторінці у Facebook дівчина додала світлини з популярною українською стравою.

Рейтинг базувався на опитуванні 20 відомих тревел-блогерів,редакторів профільних сайтів та видань. Експертам запропонували вибрати топ 5 найкращих місць, які вони коли-небудь відвідували.

До слова, у список потрапили Лофотенські острови в Норвегії, Кавказькі гори в Казбеці (Грузія), тихоокеанська держава Тувалу, храмовий комплекс Ангкор-Ват у Камбоджі, сніговий фестиваль Камакура в Йокоте (Японія), Галапагоські острови, Намібія та інші.

Київ опинився у десятці найменш комфортних для життя міст. Зі 140 проаналізованих міст столиця України опинилася на 131-му місці.

Зараз ви читаєте новину «Львів потрапив до списку найцікавіших туристичних міст світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі