четвер, 31 березня 2016 13:49

Хакери подарували Україні "перемогу", зламавши сайт бойовиків

Анонімна хакерська група #FF (Falcons Flame) зламала сайт так званого Міністерства закордонних справ ДНР.

Про це повідомляє InformNapalm.

На офіційному сайті "міністерства" були опубліковані матеріали, в яких розміщені дані і посилання на факти участі російських військовослужбовців у війні на Донбасі. Хакери вказали посилання на сайт проекту #Russiakills і матеріали InformNapalm.

"... МЗС ДНР рішуче підтримує позицію України і світової спільноти з питання вимог негайного звільнення Надії Савченко. Ми вимагаємо від Російської Федерації засудити і покарати обвинувачів і суддів "Суду Кенгуру"... Також вимагаємо звільнення інших політв'язнів, незаконно утримуваних в російських в'язницях. Ми виступаємо за свободу і самовизначення всіх народів Російської Федерації!",- написали хакери на сайті бойовиків.

 

".. Ми позитивно оцінюємо крок уряду України до відкриття представництва НАТО, також хочемо висловити побажання відкриття представництва НАТО в Донецьку. Впевнені, що це зможе сприяти стабілізації обстановки на тимчасово окупованих РФ територіях України..."

 

"Україні потрібні перемоги, сьогодні ми вам подаруємо одну з перемог", - написали хакери #FF у своєму твіттері напередодні злому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери атакували сайт електронних петицій до президента та накрутили понад 700 тис голосів

Зараз ви читаєте новину «Хакери подарували Україні "перемогу", зламавши сайт бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі