понеділок, 19 червня 2017 13:25

Елітний особняк продають за мільйон доларів
2

В Полтаві продаютьісторичний елітний особняк
Фото: brg.in.ua
В Полтаві продають історичний елітний особняк

Колишнє приміщення художнього музею по вулиці Спаській, 11 в Полтаві продають за $950 000. Це триповерховий будинок 1919 року в історичному центрі Полтави.
Такі оголошення розмістили на біл-бордах міста та сайтах з продажу нерухомості, повідомляє poltava.to.
Особняк виставили на продаж близько тижня тому. Його площа - 860 м², продається разом із земельною ділянкою на 2 053 "квадратів". Пропонують використовувати будівлю як елітний особняк або представницький офіс великої компанії чи штаб-квартири.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особняк Мерилін Монро продали за $ 7,2 мільйона

В оголошеннях вказано, що власником особняка є фізична особа, а земельна ділянка під будівлею належить Сазонову Роману Юрійовичу. ФОП із таким ім'ям зареєстрований у Києві, діяв з 2005 по 2012 рік. Займався здачею в оренду власної та державної нерухомості виробничо-технічного та культурного призначення.


Будівлю збудував у 1912 році архітектор Павло Альошин. З 1919 року тут розташовувався Полтавський художній музей. За часів Анатолія Кукоби (був міським головою Полтави з 1990 по 2010 роки ) музей перевели у Галерею мистецтв, а особняк передали у приватну власність.

Зараз ви читаєте новину «Елітний особняк продають за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі