четвер, 11 травня 2017 12:21

Донеччанка перемогла на конкурсі краси в Івано-Франківську

Донеччанка перемогла на конкурсі краси в Івано-Франківську

10 травня відбувся конкурс "Міс Івано-Франківськ-2017". Переможницею стала 18-річна Аліна Симоненко з Донецька.

"Дівчата заповнювали анкету, де розповіли про себе. Загалом виявили бажання позмагатися 140 франківок. Учасниці до конкурсу ретельно готувалися, щоб якнайкраще себе зарекомендувати перед журі та іншими глядачами. За титул змагалися 11 учасниць від 18 до 22 років. Всі вони живуть або навчаються в Івано-Франківську. Дівчата дефілювали в етноодязі, спортивному стилі, в боді та вечірніх сукнях. А також демонстрували свої таланти", - розповів співорганізатор заходу Анатолій Корнійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 переможниць "Міс Україна" разом намалювали картину

За результатами всіх етапів конкурсу перемогла першокурсниця Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Аліна Симоненко. Приїхала до Івано-Франківська з Донецька. Сказала, що перемога для неї стала повною несподіванкою.

Останні чотири роки конкурс краси в місті не проводили. Цього року організатори вирішили його відновити. Виручені від продажу квитків кошти підуть на потреби воїнів АТО та дитячих будинків області. Гроші бійцям передадуть через відомого шоумена та волонтера Сергія Притулу.

Олександра Кучеренко "Міс Україна - 2016" порівняла володарок цього титула з мобільним телефоном iPhone 7.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанка перемогла на конкурсі краси в Івано-Франківську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі