четвер, 06 липня 2017 10:03

Для учасників АТО запровадили три безкоштовні стипендії

Для учасників АТО запровадили три безкоштовні стипендії

Цього року у Школі управління УКУ відкрили три стипендії від Western NIS Enterprise Fund для демобілізованих учасників АТО, які покриватимуть до 100% вартості навчання, враховуючи проживання, харчування і логістику. Про це повідомили у відділі комунікацій Школи управління УКУ.

"Ми віримо, що інвестиційна доступність освіти може найкраще підготувати наших ветеранів, які хочуть вкладати свої сили у розвиток української держави", – зазначила президент і виконавчий директор WNISEF Ярослава Джонсон.

Крім того, вступники на магістерську програму з публічного адміністрування УКУ можуть претендувати на стипендії від юридичної групи LCF Law Group, яка покриває 100% вартості освітньої програми, а також на одну стипендію від Carlsberg Ukraine, яка покриває більшу частину витрат на навчання.
Загальна вартість навчання на програмі 99 тис. грн за 22 місяці.

Набір на магістерську програму з публічного адміністрування УКУ у School of Public Management UCU розпочали і триватиме до 29 липня.

Зараз ви читаєте новину «Для учасників АТО запровадили три безкоштовні стипендії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі