пʼятниця, 15 січня 2016 13:40

Десантник Віктор Аврамчук загинув від осколкового поранення в голову

Десантник Віктор Аврамчук загинув від осколкового поранення в голову
Фото - vk.com

10 січня на Донеччині при виконанні службового обов'язку загинув 28-річний Віктор Аврамчук. Боєць отримав смертельне осколкове поранення голови та відкриту черепно-мозкову травму під час гранатометного обстрілу в районі села Зайцево. Про це повідомляє інтернет-видання "Світловодськ".

Віктор народився у селі Опришки на Глобинщині. У серпні торік був мобілізований. Проходив службу на посаді стрільця — помічника гранатометника 3-го аеромобiльно-десантного взводу. З жовтня 2015 року брав участь в АТО на Сході.

Десантник до АТО жив і працював водієм у Світловодську Кіровоградської області. Там у Віктора залишилася дружина і двоє дітей: 7-річний Денис та Даша, 5 років.

Поховали бійця в рідному селі, де живе його бабуся. В останню путь Віктора провели побратими АТО, десантники зі строкової служби, колеги та районна рада. До місця поховання йшли пішки 4 км.

Зараз ви читаєте новину «Десантник Віктор Аврамчук загинув від осколкового поранення в голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі