понеділок, 09 жовтня 2017 04:15

Квітка врятувала від кулі снайпера – прем'єру "Тримай біля серця" покажуть у Вінниці

Автор: vinnitsa.info.
  Прем'єру фільму "Тримай біля серця" покажуть у Вінниці 12 жовтня
Прем'єру фільму "Тримай біля серця" покажуть у Вінниці 12 жовтня

У Вінниці 12 жовтня покажуть прем'єру нового філь¬му "Тримай біля серця" режисера Валерія Шалиги. Кіно тут покажуть раніше, ніж у Києві.

Така перевага периферійному місту надається через те, що зйомки фільму проходили саме на Вінниччині. Творець фільму виходець з Поділля, пише vinnitsa.info.

"Тут живуть мої батьки, продовжують працювати у вінницькому театрі. Коли запропонували роль у фільмі Валерія Шалиги, було приємно, що зйомки будуть проходити у місті, де я вперше вийшов на сцену. Вперше закохався. Крім того, коли прочитав сценарій, він мене дуже вразив. Адже сюжет у ньому написаний на реальних подіях. Це сьогодення України. Військові дій на її східній частині. Історія зображує життя реального чоловіка, бійця АТО", - каже заслужений артист України Тарас Постніков.

Зйомки фільму були поділені на дві частини: мирна частина України (Вінниця) та зона конфлікту на Донбасі (Калинівський військовий полігон).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сторожова Застава": герої фільму проїхались у метро

"Граю роль знайомого дружини головного героя, який розчарувався у житті через суперечки в родині, вирішив піти у зону АТО. На прощання його дочка дарує йому на пам'ять квітку, просить тримати його біля серця. От саме ця квітка врятувала від кулі снайпера. Як саме, це вже нехай глядач дізнається під час перегляду фільму. Буде дуже цікаво", - інтригує актор.

У фільмі знімаються понад 60 людей. Дружину головного героя зіграє 36-річна актриса Лілія Нагорна.

Для епізодів і масовки запросили городян і акторів вінницьких театрів. Знімаються безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Квітка врятувала від кулі снайпера – прем'єру "Тримай біля серця" покажуть у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі