неділя, 13 березня 2022 11:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Чугуїв закрили на в'їзд – причина серйозна

Чугуїв закрили на в'їзд – причина серйозна
В'їзд у Чугуїв заборонений із 13 березня. ФОТО: wikimedia.org

Із 13 березня заборонений в'їзд у місто Чугуїв на Харківщині. Туди впускатимуть лише місцевих, які мають прописку.

Це потрібно задля того, щоб запобігти проникненню диверсійно-розвідувальних груп, повідомили у Чугуївські райдержадміністрації.

"Потрапити до міста можна буде лише за наявності підтвердження місця реєстрації у Чугуєві або документів для супроводження гуманітарного конвою", - йдеться у повідомленні.

Близько тижня тому українські військові звільнили Чугуїв від окупантів. Агресори понесли серйозні втрати у живій силі та техніці. Тоді ж був знищений командир 61-ї окремої бригади морської піхоти РФ Дмитро Сафронов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відправилися у пекло: ЗСУ "покришили" чергових командирів окупантів

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Чугуїв закрили на в'їзд – причина серйозна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі