четвер, 11 лютого 2016 13:10

Боєць просить допомогти хворому на гострий лейкоз сину
10

У грудні в 3-річного Женєчки Мостового був сильно підвищений ацетон у крові. Хлопчик лежав в лікарні. Після виписки став кульгати на одну ніжку. Нові аналізи показали, що Женя має страшну хворобу — гострий лейкоз крові.

"Лікар сказав, що рак крові проявляється по-різному — у когось температуру гонить, а у нас — ніжка стала кульгати. Хвороба поки не в запущеній стадії. То маю надію, що молодий організм сина її переможе", - розповів 36-річний Олександр Мостовий, батько хлопчика. Він — боєць 92-ї бригади. Обороняв Луганщину. На війні був водієм - доставляв боєприпаси і продукти харчування нашим бійцям.

Наразі Женя перебуває в онко-гематологічному відділенні Полтавської дитячої міської лікарні. За два тижні батько витратив на лікування понад 13 тис. грн.

"Женєчці вже почали робити хіміотерапію. Ліки дуже дорогі. 10 ампул одного препарату купив за 1,600 гривень. Інший — 1,700 гривень за дві упаковки. В день уходить більше тисячі. Але успіх лікування залежить від реакції хвороби на препарати. Лікування в Україні обійдеться мінімум в 300 тисяч гривень. В Ізраїлі ця сума починається від 70 тисяч доларів. Навіть боюся думати про це".

"Ми розмістили інформацію на телебаченні та в інтернеті. Допомагають навіть люди, з якими працював десять років тому. Мої бійці присилають гроші на картку. Звідти кожна копійка йде на лікування сина. Бо після АТО я не можу знайти роботу — працедавців лякає, що маю пільги учасника бойових дій. А поки ношу синочку їсти — в нього вже всі ручки сині від катетерів. Він плаче й кричить. Але завжди зустрічає мене зі словами: "Папочка, любимий", - додав батько.

Повний діагноз Євгена Мостового: Лімфобластний лейкоз (перший гострий період).

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку № 5168 7572 3394 5601

Телефон батька Олександра — 095-713-54-90

Зараз ви читаєте новину «Боєць просить допомогти хворому на гострий лейкоз сину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі