четвер, 24 березня 2016 15:45

Бойовики не пустили ОБСЄ на Ясинуватську розв'язку, ховають техніку

Бойовики не пустили ОБСЄ на Ясинуватську розв'язку, ховають техніку
ОБСЄ ФОТО: AFP

Бойовики ДНР не пустили місію ОБСЄ до Ясинуватської розв'язки, бо скоріше за все, ховають техніку, яку використовували під час боїв за Авдіївку.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр Штабу АТО.

"Сьогодні, у районі Ясинуватської розв'язки бойовики не пропустили представників ОБСЄ, які виконували інспекційну перевірку в заданому районі. Зазвичай така практика проросійських банд формувань свідчить про приховування забороненого Мінськими домовленостями озброєння та військової техніки від міжнародної спільноти, переміщення особового складу незаконних збройних формувань на нові позиції", - йдеться у тексті повідомлення.

Крім того, в Штабі АТО попереджають, що аналізуючи останні події, є підстави говорити про загострення військових дій поблизу Ясинуватої.

"У будь-якому разі це викликає стурбованість і характеризується можливим загостренням ситуації у цьому районі", - повідомили в Штабі.

Раніше група Інформаційний спротив повідомила, що під час нічного бою в Авдіївці окупанти втратили близько сотні найманців.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики не пустили ОБСЄ на Ясинуватську розв'язку, ховають техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі