середа, 07 жовтня 2015 17:15

Андрій Котельник продемонстрував силу свого удару
7

Фото: Ярослав ТИМЧИШИН

У п'ятницю, 23 жовтня, в нічному клубі "Газ Стейшн" на вул. Джерельній, 20 у Львові о 19.00 відбудеться відкритий чемпіонат Львова із сили удару.

У турнірі можуть взяти участь чоловіки віком від 18-ти років. Виступатимуть у трьох вагових категоріях: до 70 кг, до 90 кг і більше 90 кг.

"Задумав провести турнір із сили удару, бо такого ще ніхто не робив в Україні. Навіть у Європі, - розказав сьогодні під час прес-конференції у спортзалі на вул. Дністерській, 5 у Львові Роман Гуц, ініціатор та організатор турніру. - Ми не робимо якийсь комерційний проект, змагання є презентаційними. Учасники змагатимуться у трьох номінаціях: удари руками класичним стилем; удари руками вільним стилем; удари ногами".

Кожен учасник матиме змогу нанести по 5 ударів у заявленому ним виді програми. У протокол вноситимуть найкращий результат учасника. Таким чином формується рейтинг і визначаються чемпіон, срібний і бронзовий призери, котрі будуть нагороджені медалями, "ударними" сертифікатами та цінними подарунками.

Крім запланованих трьох вагових категорій (-70, -90, 90+), буде проведено ще й змагання за титул абсолютного чемпіона (незалежно від ваги учасника).

Взяти участь у турнірі із сили удару можуть не тільки спортсмени, як діючі чи колишні, а й кожен охочий.

Охочим взяти участь у турнірі необхідно до 22 жовтня за тел. (098) 154 48 27 подати свою заявку. Участь у змаганнях безкоштовна.

Під час прес-конференції Андрій Котельник, чемпіон світу з боксу серед професіоналів, зробив символічний удар у мішок. Пристрій виміряв силу удару - 438 кіло.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Котельник продемонстрував силу свого удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі